Veilig betalen

Steeds vaker worden de aankopen of bankzaken via de computer geregeld. Om er voor te zorgen dat alles veilig gebeurt moeten de banken voldoen aan strenge veiligheidseisen voor het elektronisch betalingsverkeer. Uiteraard moet u er zelf ook op letten dat u niet de bankgegevens aan anderen verstrekt.

Zodra u wilt inloggen bij de bank komt er een beveiligde verbinding tot stand en kunnen anderen niet zien welke gegevens er tussen u en de bank uitgewisseld worden. Voor die verbinding wordt gebruik gemaakt van SSL (Secure Socket Layer). Deze beveiligingstechniek zorgt er voor dat alle gegevens versleuteld worden en zullen daarom alleen herkend worden door uw eigen computer en die van de bank. U kunt dit herkennen aan een hangslotje dat in de adresbalk komt te staan.

U kunt kiezen uit de volgende mogelijkheden:

  • iDEAL
  • Directebanking
  • Giropay
  • Mistercash
  • Overboeking
  • Visa kaart
  • Mastercard

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank of SNS Regio Bank dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.
Voor meer informatie kijk op www.ideal.nl

DIRECTebanking is de direct-betaalmethode met TUV-certificaat en door de TUV gekeurde transactieveiligheid. DIRECTebanking werd door de Payment Network AG ontwikkeld en hierdoor kunnen realtime, gegarandeerde banktransacties afgehandeld worden in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Bij die landen zal het overigens niet blijven, want het systeem zal in meer landen beschikbaar komen. België, Engeland en Frankrijk zullen naar verwachting medio dit jaar worden toegevoegd. Kijk hier voor meer informatie over DIRECTebanking.

Giropay is de meest gebruikte online betalingsmethode in Duitsland, vergelijkbaar met iDEAL in Nederland. Giropay wordt in Duitsland ondersteund door de volgende banken; Sparkassen, Postbank, Volksbanken Raiffeisenbanken, MLP, Cronbank, Readybank, CVW Privatbank, PSD Bank. Deze banken dekken 85 % van de Duitse markt.
Het realtime betalingssysteem werkt eenvoudig en kent veel gemak voor Duitse rekeninghouders.
Kijk hier voor meer informatie (de site is in het duits)

Mister Cash. Belgische klanten die bankieren bij Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA Bank of VDK Spaarbank kunnen via MultiSafepay met de betaalmethode Mister Cash online aankopen doen met hun bankpas. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd.
Kijk hier voor meer informatie

Overboeking per bank betekent dat u, na het invoeren van uw bestelling, eerst het orderbedrag zelf overmaakt op de rekening van Chrisel FluidTechnics. Dit kan bijvoorbeeld met internetbankieren of d.m.v. een overschrijvingsformulier. Een overboeking is veilig en brengt geen extra kosten met zich mee, maar duurt over het algemeen één tot drie werkdagen langer. De betaling staat vanwege de bank-naar-bank-overschrijvingen niet altijd direct op de rekening van Chrisel ReelTechnics

Visa kaart. Als u gaat betalen typt u uw Visa kaartnummer en vervaldatum in. Soms moet u daarna ook nog de laatste drie cijfers intypen die op de achterkant van uw creditcard staan. Het bedrag wordt opgenomen op uw volgende betalingsoverzicht. U kunt dit bedrag controleren voordat het van uw rekening afgeboekt wordt. Uiteraard gelden alle verzekeringen die u met uw kaart heeft, ook voor uw aankopen via internet.
Zie voor meer informatie www.visa.nl

Een MasterCard is universeel: u kunt er wereldwijd mee betalen in winkels, restaurants en hotels. Daarnaast accepteren bijna alle webwinkels MasterCards en kunt u met een MasterCard vaak ook telefonisch betalingen verrichten; wat met een gewone bankpas niet mogelijk is.
Voor meer informatie kijk hier

Inloggen
E-mail
Wachtwoord
Zoeken